Vores Team

I Good Deeds Social Club har vi et team, der brænder for at skabe et bedre sammenhold blandt unge i København med en del NGO erfaring på hænderne. Vi leder også hele tiden efter nye medlemmer, der kan bringe deres ideer og styrker til organisationen.

Lily Sijia Li

Medstifter

Med erfaring som tovholder i ICT afdelingen af Ingeniører uden Grænser Danmark og frivillig i projekter om bæredygtighed og uddannelse, er Lily klar til at hjælpe unge i København med at skabe et bedre fælleskab i samfundet gennem velgørenhed.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/lily-sijia-li/

Zara Sol Teicob

Medstifter

Med flere års erfaringer fra sit frivillige arbejde i en håndfuld velgørenheder og festivaler, sommerlejre og sociale events, og med viden fra Statskundskab på Københavns Universitet håber Zara at skabe mening og samhørighed i unges liv, og gøre en positiv forskel for lokalsamfundet omkring Hovedstadsområdet.

Mariam El Ouaamari

Head of Design/Frivillig

Med mange års erfaring som ansvarlig for events i rollen som Studieambassadør i IDA Fagforening, og sit arbejde som mentor for unge elever gennem MentorDanmark, vil Mariam bringe værdifuld mening og kreativitet til socialt sammenhold og velgørenhed.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/maz-eo/


Vil du blive en del af teamet?